18 juni 2021: Wannes Cappelle & Nicolas Callot

foto: www.gcdekluize.be

Onder voorbehoud – corona maatregelen : coproductie GC De Kluize – CKLvR

West-Vlaams is de moedertaal van Wannes Cappelle, frontman en stuwende kracht van Het Zesde Metaal. In zijn songs blijft hij die taal trouw, zonder ermee te koketteren. Hij verstaat de kunst om in eenvoudige woorden de complexe werkelijkheid te bezingen. Met zijn dichterlijke vondsten én ontwapenende eerlijkheid wint hij vele zieltjes. Een nummer als ‘Ploegsteert’ is nu al een onsterfelijke Vlaamse klassieker!

Cappelle komt al geruime tijd bij pianist Nicolas Callot over de vloer. Callot won verschillende wedstrijden, was laureaat van de International Johannes Brahms Competition in Oostenrijk en trad op met Antwerp Symphonic Orchestra onder leiding van Philippe Herreweghe. Hij deelde zijn grote liefde voor componist Franz Schubert met zijn West-Vlaamse vriend. En vroeg zich af wat het zou geven als Cappelle enkele van de schitterende Schubert-liederen zou vertalen in de plastische en poëtische taal die hem zo eigen is?

Beleef dit bijzonder project en luister hoe Cappelle en Callot het werk van Schubert naar hun hand zetten.

Vrijdag 18 juni 2021 : 20:00. (onder voorbehoud: info www.gcdekluize.be)

Theaterzaal De Kluize, Sportstraat 2, Oosterzele.

Wij hebben 30 tickets ter beschikking, prijs : 15,30 Euro.

Je kan reserveren door een mailtje te sturen naar wannes@cklvr.be met de vermelding van je naam en aantal tickets, om extra administratie te vermijden vragen we je te betalen begin mei, bij niet betaling voor 7 mei, verlies je de reservatie. Tickets kunnen dan afgehaald worden op de avond van de voorstelling aan de kassa.

Coproductie: GC – De kluize – Culturele Kring Land van Rode