Vertelwandeling “Frank De Gruyter”

2018 wensen van het bestuur van de Culturele Kring Land van Rode voor zijn leden en hun familie
2-luik van liefde geven en liefde krijgen
0-tolerantie tegenover onrecht
1-stemmig kiezen voor cultuur
8-ing voor belangeloze inzet

Lid worden of het lidmaatschap hernieuwen kan door storting van minstens euro 15 op rekeningnummer BE88 8905 8400 8941 van de CKLvR. Daarvoor bieden wij jullie een waaier van interessante, kunstzinnige en gezellige activiteiten. Leden ontvangen een uitnodiging voor elke activiteit en krijgen voor alle inwonende gezinsleden korting op de inkomprijs.

Geen traditionele nieuwjaarsreceptie dit jaar maar wel een originele vertelwandeling op zondagnamiddag 4 februari We verzamelen om 13.45u in het café van het IZOO.

Frank De Gruyter een meesterverteller, vergast ons op een aantal speelse verhalen die hij zal vertellen op een aantal plaatsen die we aandoen tijdens een wandeling op rustige wandelwegen in Oosterzele. Onze eerste gastheer is Graaf D’Ursel die de inkomsthal van kasteel Smissenbroek ter beschikking stelt. Ons volgend gastgezin zijn de bewoners van het voormalige Hof van juge Janssens die ons hun schuur aanbieden. Bij de terugkeer in het IZOO-café wachten pannenkoeken en warme chocolademelk, maar in een café is natuurlijk ook meer te krijgen. Wij bieden deze activiteit aan voor 5 Euro per persoon; kinderen onder de twaalf gratis.

Inschrijven voor 31 januari via tine.verdonck@telenet.be (met vermelding van aantal volwassenen en kinderen)
Inschrijving definitief na overschrijving op BE88 8905 8400 8941″