Theatheruitstap – Lokeren : “Timon Van Athene” – De Roovers

Onze jaarlijkse theateruitstap brengt ons dit jaar naar Lokeren.

Verzamelen doen we ten laatste 15 uur aan het Infopunt Toerisme , Markt 2 te Lokeren.
Gratis parkeren kan op de Grote Kaai tussen het zwembad en de belastingen of achter het station.
Gedurende 2 uur neemt een gids ons op sleeptouw om bij aangenaam lenteweer met ons de stadskern van Lokeren te verkennen. Bij regenweer krijgen we een rondleiding in het vernieuwd stadsmuseum waar de geschiedenis van Lokeren als textielstad uit de doeken wordt gedaan met speciale aandacht voor de vilt-industrie.

We schuiven de benen onder tafel in Den Abazjoer, Kerkstraat 2 voor aperitief, hoofdgerecht, dessert , koffie en 1 consumptie.

Om 19.30u zijn we present in het Cultureel Centrum, Kerkplein 5 voor een inleidende babbel op het theaterstuk “Timon van Athene”.
Eind 2012 beginnen De Roovers met o.m. Robby Cleiren en Sara De Bosschere te werken aan een reeks producties over geld en vooral de vernietigingskracht ervan.
Shakespaere schreef er een inktzwarte parabel over. Timon is een gerespecteerd burger van Athene omwille van zijn grote vrijgevigheid, zijn feestjes en gulle giften. Tot de schuldeisers aan de deur staan…
Timon stuurt zijn dienaars op pad om bij zijn goede vrienden wat geld te lenen. Maar hun deuren blijven dicht. De eens zo hartelijke Timon verandert in een regelrechte misantroop. Hij trekt zich terug in de bossen en zint op wraak.

Snel inschrijven voor deze theateruitstap is eens te meer de boodschap: wij hebben 40 plaatsen gereserveerd.
Graag inschrijven voor 16 maart via tine.verdonck@telenet.be of telefonisch 09/362 94 25.
Inschrijveng pas definitief na betaling via overschrijving op BE88 8905 8400 8941

Leden: 45
Niet-leden: 50
Voor het hoofdgerecht keuze tussen konijn met appelmoes of visbrochet.
Vergeet uw keuze niet te vermelden bij inschrijving!!