Fietszoektocht : “Heiligen en Zondaars”

Dat onze gemeente bezaaid is met kapellen en andere religieuze beeldjes – soms verstopt tussen het struikgewas, andermaal duidelijk zichtbaar in een nis – is niemand ontgaan.

Ook zonden zijn onze gemeente niet vreemd, denken we maar aan de legende van de Duivelskapel of de ter dood veroordeelde bandiet die ontsnapte uit de Galgeput en zich verschanste in de Lindeboom bij Issegem om voorbijgangers te belagen.

Deze tocht zal de deelnemer op de proef stellen! Naast ludieke en varia vragen, krijgen jullie ook vragen voorgeschoteld waar een beetje geluk en een goed opmerkingsvermogen een grote troef zijn.
Ben jij eerder een Zondaar of een Heilige? Kom het samen met ons ontdekken op zondag 1 juni 2014.

Verzamelen doen we in het ‘schooltje‘, Kloosterstraat 13 te Moortsele en dit tussen 13u30 – 14u00. Van daaruit kunnen jullie vertrekken, gewapend met een plan en een vragenlijst voor een aangenaam tochtje van ongeveer 30km op eigen tempo.

Na de fietstocht komen we terug samen in het zaaltje, waar je na het oplossen van de laatste vragen, kunt nagenieten en bijpraten. De jury gaat aan het werk en samen wachten we de eindscore af.

Er niet bij zijn zou een zonde zijn!

Inschrijven kan via zondaar@cklvr.be , telefonisch op 09/362.94.25 of bij de bestuursleden.

Deelname : Prijs leden 7 Euro, niet-leden 9 Euro..