9 december 2022: Winterzindering MEEZINGCONCERT

Na een lange, zonnige zomer hopen we met jullie op een gezellige, knusse winter. De energieprijzen kunnen wij niet drukken maar in samenwerking met Ferm Scheldewindeke brengen we ongetwijfeld extra warmte met

Winterzinderingen

een zinderend meezingconcert in winterse sferen

door Celine Debacquer, zang en Jelle Vastershaeghe, piano

Luisternummers wisselen af met meezingnummers die jullie, elk volgens eigen zangcapaciteiten, dankzij het tekstboekje kunnen meeneuriën, zingen, fluiten, … .

Celine Debacquer (° 1988), sopraan uit Gent met banden in Balegem, moeten we jullie allicht niet meer voorstellen na haar diverse passages in GC De Kluize. Zij is zangeres, performer en vocal coach. Ze studeerde aan het conservatorium van Gent en speelt sindsdien in verschillende ensembles en muziektheaterproducties. Samen met Liesbeth Peelman bouwt zij aan De Graaf, een kunstenplek in hartje Gent.

Jelle Vastershaeghe (° 1984 te Deinze) is een veelzijdige allround pianist, arrangeur en muziekleraar. Hij studeerde klassieke piano aan het conservatorium van Gent. Door zijn veelzijdigheid en zijn veelgeprezen improvisatievaardigheden, werkte hij samen met diverse muzikanten, in verschillende theatersettings en literaire programma’s.

Waar: Sint-Christoffelkerk Marktplein Scheldewindeke

Wanneer: vrijdag 9 december 2022 om 20:00 uur

Leden VVK : 13 euro ; Niet leden VVK: 15 euro

Leden ADK : 15 euro ; Niet leden ADK: 17 euro

Kaarten te bekomen via Klik hier

Of QR-code

In De Rots, Marktplein 5, wordt jullie door beide verenigingen een gratis consumptie aangeboden op vertoon van jullie inkomkaart en kunnen jullie nog uitgebreid nagenieten.