Theatheruitstap Eeklo – “Met argumenten kan je iedereen overtuigen” door Lazarus (Koen De Graeve en Günther Lesage)

De Culturele Kring Land van Rode nodigt uit:Theateruitstap Eeklo“Met argumenten kan je iedereen overtuigen”Door Koen De Graeve en Günther Lesage van Lazarus

Voor onze theateruitstap doen we dit jaar Eeklo aan, de hoofdstad van het Meetjesland.Samenkomen doen we om 15 uur aan het stadhuis.Een gids neemt ons op sleeptouw en laat ons aan de hand van de vele beelden en kunstwerken die Eeklo rijk is kennismaken met historisch belangrijke figuren en met het karakter van de stad en zijn inwoners. In 2015 viert men ook dat 775 jaar geleden Eeklo zijn stadsrechten ontving.

Gratis parkeren kan in de: Burg.Lionel Pussemierstraat (parking sporthal), Gentsesteenweg (NMBS-parking aan de goederenkoer van het station), Gebr. Van de Woestijneplein, Burggravenstraat, J. Fr. Willemsplein.

Rond 18 uur worden we verwacht in De Bakkerei, het cultuurcafé van CC De Herbakker vooreen aperitiefje, soep en hoofdgeerecht.
Om 20.30uur nestelen we ons in de zetels van CC De Herbakker.Voor ‘MET ARGUMENTEN KAN JE IEDEREEN OVERTUIGEN’ buigen Koen De Graeve en Günther Lesage zich over het werk van Richard Dawkins en Allister Mc Grath. Twee volledig tegengestelde visies over geloof, het al dan niet bestaan van een bovennatuurlijke god en fundamentalistisch atheïsme.Aangevuld met eigen tekstmateriaal belooft deze voorstelling de toeschouwer alle hoeken van de schouwburg te laten zien, waarbij De Graeve en Lesage geen blad voor de mond zullen nemen, elkaar niet zullen sparen en met de nodige dosis filosofische humor met getrokken degens tegenover elkaar zullen staan.Koen de Graeve en Günther Lesage, voor het eerst samen alleen op de planken!

We hebben 38 plaatsen op de kop kunnen tikken. Jullie zullen er als de kippen bij moeten zijn.

Leden betalen 50 Euro per persoon, niet-leden 55 Euro.

Inschrijven via tine.verdonck@telenet.beInschrijving pas definitief na betaling per overschrijving op rek.nr BE88 8905 8400 8941